Οι Υπηρεσιες μας

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Αναλαμβάνουμε το πλήρες πακέτο της έκδοσης οικοδομικής άδειας - άδειας δόμησης από το στάδιο της αρχιτεκτονικής πρότασης μέχρι και την τελική έκδοση της άδειας για οποιαδήποτε στεγαστική σας ανάγκη καθώς και πλήθος άλλων εργασιών που μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα παρακάτω.

  • Κατασκευες παντός είδους
  • Ανακαινισεις Οικίας - κτιρίου
  • Εκτιμησεις Ακινητων Οικίας - κτιρίου
  • Επισκευες Οικίας - κτιρίου
  • Αναπαλαιωσεις Όλων των ειδών
  • Πιστοποιητικα Ενεργειακής αποδ.

Κατασκευες

Η κατασκευή ενός έργου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία στην οποία εμπλέκονται έμμεσα ή έμμεσα πολλές πλευρές που συχνά έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα τα οποία έχουν κυρίως οικονομική φύση σε συνδυασμό με την ποιότητα της κατασκευής (ιδιοκτήτης, εργολάβος, κατασκευαστής, κτλ).

Το Τεχνικό Γραφείο αναλαμβάνει όλων των ειδών κατασκευές ιδιωτικών έργων. Μπορούμε να αναλάβουμε ένα κτίριο από τις αρχικές εκσκαφές μέχρι την παράδοση "με το κλειδί στο χέρι".

Βασισμένοι στην πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας εγγυούμαστε για την υψηλή ποιότητα της κατασκευής.

Σε κάθε στάδιο των εργασιών, είμαστε στη διάθεση σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τεχνικά ή λειτουργικά θέματα και να καταλήξουμε από κοινού στην καλύτερη δυνατή λύση.

Ανακαινισεις

Η ανακαίνιση ενός κτιρίου ή ενός τμήματος (διαμέρισμα, κατάστημα, γραφείο κτλ) μπορεί να είναι μερική (πχ αντικατάσταση των ειδών υγιεινής ή επισκευή φθαρμένων δαπέδων ή αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων κτλ) η ριζική.

Η ανακαίνιση ενός κτιρίου ή ενός τμήματος (διαμέρισμα, κατάστημα, γραφείο κτλ) γίνετε επιτακτική όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τεχνικά προβλήματα που αλλοιώνουν το κτίσμα ή υποβαθμίζουν την ποιότητα διαβίωσης μέσα σε αυτό.

Η ανακαίνιση ενός κτιρίου ή ενός τμήματος (διαμέρισμα, κατάστημα, γραφείο κτλ) γίνετε επιτακτική όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τεχνικά προβλήματα που αλλοιώνουν το κτίσμα ή υποβαθμίζουν την ποιότητα διαβίωσης μέσα σε αυτό.

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανακαινιζόμενων κτιρίων και διαμερισμάτων ενώ όλα δείχνουν ότι στα επόμενα χρόνια θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικοί αλλά και κοινωνικοί.

Το χαμηλό εισόδημα σε σχέση με το υψηλό κόστος αγοράς νέας κατοικίας, σε συνδυασμό με την μείωση των χορηγούμενων δανείων και την ανασφάλεια για το μέλλον, έχουν οδηγήσει πολλούς είτε στην ανακαίνιση κάποιου παλαιού ακινήτου που έχουν στην κατοχή τους, είτε στην αγορά παλαιότερων ακινήτων που είναι σαφώς ποιο οικονομικά ακόμα και μετά από μια πλήρης ανακαίνιση τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η εταιρία μας έχει πιστοποιηση (REV) για εκτιμήσεις ακινήτων.

Οι εκτιμήσεις εμπορικής αξίας ακινήτων παραγγέλλονται για πολλούς σκοπούς. Ο κυριότερος εξ' αυτών είναι ο προσδιορισμός ενός εύλογου τιμήματος, είτε για την αγορά ή πώληση ενός ακινήτου, είτε για την μίσθωση ή την εκμίσθωσή του. Παράλληλα, συνήθης σκοπός των εκτιμήσεων είναι ο προσδιορισμός της επενδυτικής αξίας. Επίσης, για όσες εταιρείες έχουν στο ενεργητικό τους (πάγια) ακίνητα, είναι αντιληπτό ότι η αποτίμηση της εταιρείας τους (καθαρής θέσης) είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αποτίμηση των ακινήτων τους που είτε αυτά ιδιοχρησιμοποιούνται είτε μισθώνονται, είτε εκμισθώνονται.

Η εκτίμηση του μισθώματος (ενοικίου) είναι ενέργεια απαραίτητη για μία σωστή συμφωνία μίσθωσης ή εκμίσθωσης εμπορικού ή επαγγελματικού χώρου. Στόχος της εκτίμησης είναι να προσδιοριστεί το αγοραίο μίσθωμα και κατ' επέκταση το εύλογο μίσθωμα που πρέπει να συμφωνηθεί για μία δίκαιη και άρα μακροχρόνια μίσθωση. Συνήθως ζητείται στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας μίσθωσης, αφού έχουν προχωρήσει τα δύο μέρη σε μία κατ' αρχήν συμφωνία και απομένει η οριστικοποίηση του μισθώματος, της αναπροσαρμογής του, της πιθανής καταβολής "αέρα" και των λοιπών προβλέψεων στο μισθωτήριο.

Η Levaplan αποτελεί τον πιο αξιόπιστο σύμβουλό σας για το μίσθωμα (ενοίκιο) που πρέπει να πληρώσετε ή να εισπράξετε από το ακίνητό σας. Διενεργούμε εκτιμήσεις για να εκτιμήσουμε τα εμπορικά μισθώματα ακινήτων και να αποσαφηνίσουμε πτυχές που συνήθως παραλείπονται στις μισθώσεις.

Επισκευες

Η Ανακαίνιση πολλές φορές είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστούν τεχνικά προβλήματα ή για να δημιουργηθούν άνετοι και λειτουργικοί χώροι που να ταιριάζουν με την αισθητική σας.

Έχοντας την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προχωρούμε σε λύσεις που κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό, αναβαθμίζοντας το κτίριο σας.

Ο σχεδιασμός και ο προϋπολογισμός των εργασιών της ανακαίνισης γίνεται πάντοτε σε στενή συνεργασία με εσάς, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, χωρίς να υπερβαίνει και την οικονομική σας δυνατότητα.

Αναπαλαιωσεις

Η εταιρεία ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων, κυρίως οικοδομικών. Αναλαμβάνει πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες από ένα μερεμέτι έως τη μελέτη και κατασκευή νέων οικοδομών καθώς και ειδικών τεχνικών έργων, στις καλύτερες τιμές προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα, σε επίπεδο μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης, στηριζόμενη σε μια έμπειρη ομάδα Πολ. Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Μηχ. Μηχ. και διακοσμητών καθώς και σε έμπειρα και δοκιμασμένα συνεργεία.

Από το 2003 εξειδικεύεται σε ειδικά έργα αναστηλώσεων και αναπαλαιώσεων κτηρίων, με ιδιόκτητο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Πιστοποιητικο

Το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ένας νέος θεσμός για τη χώρα μας. Την 30/3/2010, με απόφαση των υπουργών οικονομικών περιβάλλοντος ενέργειας - κλιματικής αλλαγής, εγκρίθηκε ο κανονισμός ενεργειακής απόδοσης κτιρίων ΚΕΝΑΚ.

Στον κανονισμό προβλέπεται ότι κάθε νέο κτίριο ή σε υφιστάμενο κτίριο που ανακαινίζεται ριζικά, πρέπει να πληρούνται οι ελάχιστες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης. Παράλληλα καθορίζονται οι ελάχιστες προδιαγραφές που αφορούν στο σχεδιασμό κτιρίου (χωροθέτηση, προσανατολισμός, απαιτήσεις ηλιασμού, ενσωμάτωση παθητικών ηλιακών συστημάτων κ.λ.π.), στο κτιριακό κέλυφος ή στις Η/Μ εγκαταστάσεις.

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης ΠΕΑ ή ενεργειακό πιστοποιητικό, είναι ένα αναγνωρισμένο από το ΥΠΕΚΑ έγγραφο που εκδίδεται από Ενεργειακό Επιθεωρητή (ο οποίος έχει ενταχθεί σε ειδικό Μητρώο) , στο οποίο αποτυπώνεται η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Με το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης ΠΕΑ το κάθε κτίριο κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία (υπάρχουν εννέα κατηγορίες, από Α+ έως Η), ενώ ο Επιθεωρητής καταγράφει συστάσεις δια τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου.